facebook tracking

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kolmen aikuisen pojan äiti ja innokas remontoija. Tiimin esimiehenä vastaan työvuorosuunnittelusta ja koen tärkeimmäksi tehtäväkseni huolehtia hoitajien viihtymisestä sekä heidän työnsä sujuvuudesta. Olen yleensä tavoitettavissa päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Olen yhteydessä asiakkaisiin sekä heidän omaisiinsa, teen tarvittaessa kotihoidon käyntejä ja huolehdin lisäksi sairaanhoitajan koulutusta vaativista tehtävistä.

Kotihoito on mielestäni erittäin monipuolista, pidän työn joustavuudesta ja vaihtelevuudesta. Parasta tässä työssä on kuitenkin asiakkaamme ja heidän tyytyväisyytensä tarjoamaamme palveluun.

Kotihoito vaatii työntekijältä erittäin hyvää asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja halua tehdä liikkuvaa työtä. Työvuorot sekä asiakaskäynnit ovat vaihtelevia, mutta perehdytämme kaikki hoitajat uusiin kohteisiin. Työtä tehdään enimmäkseen yksin, mutta esimies on aina tavoitettavissa ja kerran kuukaudessa tapaamme toimistolla kaikki yhdessä.

inka.itavaara@toimivakoti.fi

040 777 1759

Joko Toimiva Koti on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@toimivakoti.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta