facebook tracking
Terhi Kotkansalo

Terhi Kotkansalo

Toimitusjohtaja – Hallinto

Olen toiminut palvelualoilla koko ikäni. Minusta on ihanaa tehdä työtä sellaisten ihmisten kanssa jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja haluavat että heidän tekemällään työllä on merkitystä.

Me Toimivassa kodissa palvelemme eri ikäisiä ja erilaisissa elämänvaiheissa olevia ihmisiä heidän kotonaan. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme arjesta pikkuisen parempaa, sillä tiedämme että yksin asuvalle vanhukselle hoitajan kiireetön kohtaaminen, yhdessä ruokailu ja keskustelu ovat todella tärkeitä. Samoin kuin lapsiperheelle se, että joku käy kerran viikossa tekemässä koko kodin siivouksen ja vielä silittää sen pyykkivuorenkin.

Meitä ei olisi ilman motivoitunutta ja positiivisen elämänasenteen omaavaa henkilökuntaamme. Me olemme olleet todella onnekkaita kun olemme onnistuneet saamaan upeita ammattilaisia joukkoomme. On minulle ilo ja kunnia saada toimia heidän esimiehenään ja auttaa henkilökuntaamme tekemään sitä arvokasta työtä jota he asiakkaidemme luona tekevät. Minun tehtäväni toimitusjohtajana on ensisijaisesti palvella työntekijöitämme, jotta he jaksavat palvella asiakkaitamme.

terhi.kotkansalo@toimivakoti.fi

040 515 2219

Joko Toimiva Koti on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@toimivakoti.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta