facebook tracking
Urasivu

Kirjaudu Verkostoidu sivulle

Verkostoidu

tai
Tarkoititko @

Yksityisyydensuojamme

Kun Toimiva Koti  vastaanottaa hakemuksen tai yhteydenottopyynnön annat sille oikeuden tallentaa henkilötietosi on-line rekrytointijärjestelmäänsä. Hakija voi hakea tiettyä avointa tehtävää tai jättää tietonsa rekrytointijärjestelmään. Tiedot hakijasta tallennetaan tietokantaan. heli.norokorpi@toimivakoti.fion vastuussa, että asianomainen rekrytoija saa käyttöönsä tiedot voidakseen sovittaa hakijaa vapaana oleviin tehtäviin.

Tarvitsemme sinun hyväksynnän voidaksemme hallita hakemustasi/yhteydenottopyyntöäsi. Tällä hyväksynnälläToimiva Koti saa luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietosi muille asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä. Tällöin tietty osa tiedoista tullaan säilyttämään. Pyydämmekin nyt sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin ja klikkaa hyväksyn jos ymmärrät ja hyväksyt ehdot.

Henkilötietojasi ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille tahoille. Hyväksyt kuitenkin että Toimiva Koti saatta siirtää tietosi sisäisesti tai luovuttaa ne kolmannelle osapuolelle joka toimii heidän laskuun. Tämä saatta tarkoittaa servereitä ja tietokantoja muualla kuin mistä lähetät hakemuksen. Tämä saatta sisältää tiedonsiirtoa EU/ESS ja USA ulkopuolelle.

 Toimiva Koti on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää tästä ota yhteyttä meihin sähköpostilla heli.norokorpi@toimivakoti.fi.

Jos haluat tarkempia tietoja Henkilötietolaista. Lue lisää http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990523.

Tarkista sähköpostisi

Päästäksesi kirjautumaan Verkostoidu sivulle tulee sinun vahvistaa sähköpostiosoitteesi klikkaamalla linkkiä jonka olemme lähettäneet sinulle.